Ängsan nästa!

Har legat och stekt hela dagen! Klart jag lyckades bränna mig, har ett rosettavtryck från bikinin på ryggen också, men det var det värt! Har precis duschat lite och tagit på mig kläder för snart ska vi och en massa folk till ängsan och typ.. Vet inte om vi skulle grilla? tror det hehe. Kommer bli asmysigt! Puss

30 maj!

Det är helt otroligt, i övermorgon är det juni och snart är det klassresa och bal och avslutning! Hejdå vallatorp! Sov hos emil i natt för jag ville verkligen inte sova ensam, hatar det. Men drog hem nästan direkt för att lägga mig i solen och nu har jag legat och stekt i typ 2 timmar, underbart! Skulle vara kul att göra något kanske, men om nån gör något annat än att dra och bada riskerar man ju att hamna i skuggan! Så jag ligger kvar här på gräsmattan med min bok och min mobil. Kanske drar vill täbban och biblioteket senare när de bästa soltimmarna är över, har en försenad bok tror jag, och skulle behöva en my också, just nu läser jag om de böcker jag har.. Är himla glad för solen iallafall och imorgon kommer det våra ännu varmare!! Puss på det!

29 Maj

Tänker inte slösa dyrbar soltid på att sitta inne och blogga! Sry, Puss alla!! <3

Blöta kalla strumpor

Det regnade inte på hela dagen, och sen, precis när jag och Ed började gå mot skavlöten för hundkursen började det såklart regna igen. Självklarrt! Och nu när vi är hemma har det slutat regna.. Det dick ganska bra iallafall, han är så duktig min vovve! Efteråt hackade jag typ tänder och var blöt genom jackan, koftan och linnet på vissa ställen, helt sjukt! Tittar på supersize verses superskinny, det gick förra sommaren också och jag gillar det programmet. Vet inte varför men det skrämmer mig bort från båda ändar typ?
Är jättetrött, hoppas jag kommer i säng i tid nu då för imorgon SKA SKA SKA jag till skolan!

28 Maj

Jag hatar världen. Ville verkligen gå till skolan, behövde det också, men nu får jag stanna kvar i skolan imorgon istället. Det var så att jag var så duktig och gick upp i tid och åt frukost och borstade tänderna. Märkte att det började regna, men men tänkte jag, lite regn är ju inte farligt. Men när jag sen öppnade dörren för att gå ut till mig, ser jag hur det står som spön i backen, en gardin av regn, vatten överallt. Om jag hade cyklat till skolan i det hade jag druknat. Därför gick jag förbannad in i mitt rum, lade mig på sängen och efter en stund så däckade jag. Det var skönt! Vaknade lite då och då (en gång vaknade jag och tänkte "jaaa det är sol och fint väder ute!!" men det var bara min taklampa som lyste...) men gick upp halv 11. Sitter i soffan med en kopp te och ska kolla på film nu. Kollar nästan aldrig på film ensam, har inte det tålamodet, men ibland så går det. En regnig dag är en perfekt filmdag! Nu har det dock slutat regna. Horvärld.
Nu sätter jag på filmen, pusss

Varför är jag så himla trött?

Skippade båda träningarna, för trött, skippade sista lektionen, för trött, har hållt på att somna i soffan hela eftermiddan och när jag var ute med Ed svor jag på att om jag stannade så skulle jag ramla ihop och ligga kvar, för jag var så himla trött! Det är helt sjukt.. Men snart är det fan sommarlov!!
Har vart med pappa och handlat precis och köpt dumle oboy och (för en gångs skull) apelsinjuice. Det går inte att ha juice i dethär huset eftersom en viss människa (brur) missbrukar, men får se hur det går, det var en stooor förpackning, mums!
Provade dumle oboyen när vi kom hem. Va otroligt länge sen jag drack oboy och gud vad gott det var! Men tror inte det var någon skillnad mot vanlig? kankske om man tar en klunk av varje efter varandra att man märker en mindre skillnad men..
Har vart duktig och kört tvättmaskiner idag. Brukar tvätta alla kläder under en dag och sen blir det mindre och mindre i lådan under några veckor tills det är typ helt tomt, och nu hade jag nästan varken rena kläder (är hemsk på att spilla på mig själv, har stort hål i läppen hehe) eller trosor kvar, illa!  Känns bra att vara dutig!
Sista bilden imorgon, och jag blir nog klar. Dock kommer min vision inte bli perfekt, men bra iallafall! Tänkte ta ett kort på en riktig människa och ha i rummet, men får sätta mig och rita lite istället, det var länge sen! På kvällen är det första rallykursen med Ed, Supertaggad! Hoppas det inte regnar bara, för det var vad det stod i tidningen ..
Nu måste jag gå och duscha och sen ska jag njuta av lite småplock av oboy, juice, russin, jordnötter och kanske lite riskakor.. Och TE! Och försöka kolla på en film på tv. Bröllopsfixaren är det, men missade början så kommer säker bara tycka det är jättetråkigt eftersom jag inte fattar hela poängen med filmen hehe!
Puss godnatt!


Ett annat bilddrojekt- måla en tallrik
New York skyline för de som inte fattar, fönstrena tog en evighet, men gjorde dem under ett antal spanskalektioner hehe! riktigt nöjd :) (finare på långt håll)

Bråttom till skolan typ

Godmorgon! (nästan på riktigt för en gångs skull)
Jag är påväg till skolan, har precis plattat håret (saknat mitt plattade hår även om lockarna va fina).. Jag brukar aldrig ha tid att gå in på datorn på morgonen, och det har jag faktiskt inte nu heller, men jag orkar inte riktigt bry mig. Försöker förskjuta klädvalsprocessen typ? De e konstigt väder ute, molnigt är det. Och imorgon ska det tydligen regna.. Faaan..
Men men, ska försöka hitta något att ha på mig och sen får jag rejjsa till skolan, tror Arne börjar bli lite sur på mig för att jag antingen inte kommer eller inte gör något på tekniken..
Ska packa gympapåsen också, första utegympan för mig hehe! Puss ha en bra dag

En dag imorgon också? Tror inte de va..

Sitter och med en underbar kopp roibos vanlij te  och har precis gjort mig i ordning och låst in mig på mitt rum. Kände att det inte ens var någon ide att försöka sova i hyfsat normal tid då jag hade sovit 2 timmar på kvällen.. Ska titta runt lite på nätet nu, bla kolla om de finns någonstans som visar hur man gör lockar med plattång, och sen ska jag nog sova. Är ganska så trött ändå, men min hjärna anser inte att det är ett bra själ att sova tydligen, utan man ska vara totalt borta och typ däckad innan den går med på att utsöndra sömnhormongrejjer.
Planerat att vara duktig och gå i skolan de 2 sista veckorna och faktiskt njuta av sista tiden i vallatorp med klassen och flickorna, men får se hur dags jag orkar gå upp imorgon.. Bror väll på vädret, om de blir fint kan jag kanske komma iväg i tid!
Men nej nu ska jag inte skriva mer! Godnatt

26 Maj godmorgon

Hello! Vet ni att jag är så himla jävla trött att jag inte riktigt orkar skriva.. Var i skolan idag, båda de lektioner jag behövde gå på faktiskt och sen stan. Kollade skor men kommit fram till att jag få ha coinverse på balen typ? Kom hem och har nu precis sovit  typ 2 timmar och missa hundkursen.. Ska gå och göra te nu, har inte druckit så mycket te när de har varit så varmt som idag (helt underbart, leggins och två tröjor blev lixom för varmt!) så får passa på när det går (Nu börja de regna hehe)
Desperata snart! Pusss

Mig tidigare idag när jag kom hem. Hade lockigt hår idag! Såg för jävligt ut när jag vakna men jag lyckades platta bara övre delen av håret! Fast imorgon vill jag kanske platta, har inte sett mitt långa hår på jättelänge känns det som..

Till alla idioter därute:

Jag totalt lackar på de idioter som skriver "hoppas din helg har varit bra" När jag i inlägget tidigare, eller till och med samma inlägg skrivit att den har varit så jävla skit. Eller de som bara gör reklam, och skriver "gå i på min blogg blö blö blö tävling blö blö.." De åker bort direkt för de e inge kul att ha. Okej, verkar som om jag gör världens deal av dethär, men bara så att alla vet så är det ingen ide att skriva de inläggen för de åker bort på dirren ;)
PUSSS godnatt!

25 Maj -ett halvt år

Sol och värme idag! Hade tänkt att vara så himla duktig att jag skulle gå till skolan i morse, men stängde av alarmet när jag sov.. brukar vanligtvis ha ett vagt minne av att jag stänger av det men inget som helst nu alltså! Dumt, för missade två viktiga lektioner.. Drog iallafall ned till skolan och satt och var social i solen en stund och gick på SO'n, men sen drog jag hem igen. Har nu suttit jättelänge i solen och sen gått ut på en superhärlig prommis med Eddie och jag har fått bikinirand!! Det är otroligt, verkar bli brun ganska så lätt i år? Extremt konstigt eftersom jag alltid varit extremt blek. Färgen jag får försvinner dock mycket snabbt.. orättvist, vill inte vara en blekfis!
Jag vill åka någonstans och kolla skor.. Vill ha sandaler och kanske några till balen. Men vet inte hur det skulle gå till att faktiskt komma iväg.. blä! Får se vad som händer ikväll, boxning är ett alternativ, men var ju där igår och jag känner mig jättetrött i hela kroppen.
Sommaren är välkommen! PUSSS

Allmänt hemsk bild, men skulle visa att jag inte har plattat håret idag! Gjorde en knut direkt efter duschen och får assöta lockar då! Hade det dock inte utsläppt i skolan, för de vågar jag inte, hehe

24 Maj

Denhär helgen har verkligen varit för jävlig.. Fattar inte varför min pappa verkligen inte kan lyssna på mig? Bara totalt ignorerar mig och tar ingenting jag säger på allvar..
Fick iallafall några ensamma timmar i solen när De var ute, underbart!
Ikväll är det nog några program som man vill se på och vid tolvtiden är det American inventor!
Får se när horan åker hem så jag kan få nå mat, har ätit en halv banan som jag hade i simpåsen sen igår, men va ingen rolig mat.. blä!
Fick förresten idag reda på att de e gravsättning på fredag, tack för den informationen? kunde inte ha väntat lite längre med att berätta det eller? Men man måste inte gå så kommer nog inte göra det.. Ett halvår imorgon..
Hoppas på en bättre kommande vecka! Pusss

23 Maj

Idag..
Dricker supergoda cheescake te´t nu och ska till älsk och sova iallafall <3

Tegodis!

Jag kom iväg till stan iallfall, trots att det regnade (fick dock skjuts till busshålplatsen hehe!) ! Gud vad duktig jag känner mig! Tyvärr var de shorts jag ville ha slut i min storlek, så jag provade nåra andra men de va inte så snygga.. Dessutom var storlekarna jättestora! De som jag inte ens brukar komma i var minst en storlek för stor, korkat..
Men det blev mina teer som jag hade längtat så efter! Roibos blåbär yoghurt och green cheescake och båda luktar så otroligt himla gott så det inte är sant! Vill ha dem som parfym typ haha! Och cheescaken.. jag vill äta den direkt från paketet alltså! Måste prova dem snart!
Just nu är Hon här, så kan inte gå och gör middag och sitter och hungrar ihjäl. Åt som tur var ett äpple i stan. Har därför inte så mycket att göra just nu.. Emil ville gå på bio ikväll (jag är dock typ faktiskt pank på riktigt nu, fick en riktig chock när jag kollade kortet, så får skrapa ihop pengar i så fall) men vi kan ju inte komma överrens om en film! Jag vill se Änglar och Demoner, man han säger att den verkar vara som Da Vinci koden (sant) och att den var tråkig (inte sant)! Han själv vill se StarTrek, BLÄ säger jag bara!
Får se vad som hände helt enkelt, vart duktig på att få saker att hända senaste tiden ändå! Puss!!

Fredag den 22 Maj

Hör ni hur fint det klingar i munnen? Fredag den 22a maj.. Snart sommar betyder det! Man hade ju kunnat vänta sig lite finare väder, inte fullt så grått, men jag vet att Måndag och tisdag den 25-26 maj innebär en stor sol 20-25 grader!!!!! Iallafall enligt DN som i torsdags påsot att denna vackra värmen skulle inträffa redan på söndagen.. Men solen får vi då iallafall!
Gick och la mig ganska tidigt inatt, så har sovit länge nu och har precis avslutat frukosten. Skönt att klockan inte är så mycket, borde försöka gå och lägga mig i normal tid igen!
Nu ska jag gå ut med vovven eftersom doggywalker människorna inte kommer hit idag. Får se vad jag gör resten av dan, på  något sätt tvivlar jag faktiskt på att jag bara kommer vara hemma hela dan, men får väll se..
PussS

Småpojkar

Måste bara berätta det otroligt roliga att min bror hade filmkväll idag med massa små killkompisar. De klämde ihop sig i soffan och skrek som fan.. De skulle kolla på  någon "läskig" film. Jag föreslog Creep (Världens bästa film typ), men det slutade med att de valde The butterfly effect, som inte är ett dugg läskig, bara lite psykisk, jobbig och hemsk och så. Haha va jättekul att höra dem sitta och säga saker som "Nej gör inte så!", "Akta dig!" och liknande!
Dummpojkarna åt också upp alla snacks, så fick inte ett enda chips eller en enda ostboll! Var jättesugen på något lite grann bara, men inte värt att köpa en hel påse lixom!

Utmattade!

Alla tre var helt slut i huvet hela dagen, så det kändes lite segt! Vi gick omkring jättelänge i stan och hittade ingenting, men när vi bestämde oss för att sluta leta frenetiskt och kanske titta på lite vanliga kläder så hittade både Jennifer och jag en klänning! Jag hittade lite annat också faktiskt!
På vägen hem från stan fick jag helt otroligt ont i huvudet, det kändes som om en knut drogs åt i min hjärna precis bakom ena tinningen, flera gånger.. konstigt var det! Vi kom hem vid typ fem, sextiden och jag har vilat sen dess. Dagen har bara flugit förbi!
Skulle ändå vilja åka in till stan imorgon igen för att kolla på ett par jeansshorts jag såg att de hade på cubus (där de även hade 30% off på alla kläder) och vill till teshopen på NK för att kolla, de har tydligen en massa roliga teer där! (Jag nöjer mig inte med mina 12 st hehe!) Skor till klänningen och vanliga sommarskor behöver jag minsann också! Men har en mindre känsla av att det kanske inte kommer hända? känner typ mig själv..
Jag undrar när jag kommer komma i säng och sova... Känns drugt att bara sitta här hela kvällen.. Just nu sitter jag i min stora säng med datorn och kollar på film, dirty dancing 2 och me you and dupree lite fram och tillbaka, supermysigt!


Köpte denhär tröjan i stan, den passar jättebra till ett par shorts, och min hängiga väska i sommar!

Förlåt för de jättelånga inläggen, det är inte kul att läsa, jag vet..
Får se när jag går och lägger mig, har alltid himla svårt att göra det.
Godnatt iallafall! PUSSS


21 maj

Igårkväll åkte jag Jeni, Jessi och Philip till grindtorps kyrka där några fårn musikklassen i näsbydal skulle hålla en konsert. Det var askul och de var så otroligt jävla bra!! Ma blir så avundsjuk när man ser dem stå där och (vissa) sjunga så otroligt bra och de som spelar gitarr bara flyger med fingrarna och allt är bara så otroligt bra! Efteråt bjöds på läsk och lite chips och så och vi stannade kvar och pratade ett tag, och sen åkte vi och några folk hem till Jennifers kompis för att kolla på kattungarna. Bra ursäkt hehe, de va assöta, föddes i torsdags! Kollade på film och så men blev hemdragen ganska snabbt..
Uderbar kväll iallafall!
Snart ska jag in till stan med Jeni och Jessi för att kolla på balklänning! Möjligtvis lite annat också, hehe!
Pusss!
Hittade linsen igår, när jag kom in i badrummet nåra timmar senar låg den mitt på handfatatet, men hade torkat.. Får se om det går at använda den iallafall sen, den ligger och mjukar upp sig i vatten

20 Maj, Woho, Johan Palm har signering i täbban (minne)

Igår la jag undan allt och somnade exakt klockan 00.00 och vaknade i morse av mig själv eakt klockan 09.00! Det var bra!
Sen har allt bara gått åt helvette höh. Förtfarande sjuk träningsvärk, har ont i halsen och lyckades tappa ena linsen ner i avloppet på handfatat (den som jag använt en kväll, skulle hålla i en månad och kostade nästan 300kr/par..) Nu sprang Ed iväg efter att ha totalignorerat mig och har vart borta typ en kvart snart. Bäst för honom att han kommer hem och inte typ dör. Detta har förstört mitt fina humana humör så det blir helt enkelt ingen orientering för min del idag.
"puss"

Och en jättesnabb uppdatering!

Nu har jag och Ed spungit till brevlådan! Fan vad bra och handlingskraftig jag är idag! Lixom värsta lägret fixat på en enda dag! Och fixade ridlägret i söndags också, så stolt över mig själv!
Nu ska jag gå på toa, göra Choklad-mint(after eight)te och bänka mig i min stora säng framför desperata!
PUSSS godnatt!
Imorgon är det orienteringsdag.. Spännande typ? har ingen aning om vad min prestationsförmåga är hehe

random uppdatering

Jag ser lite suddigt, ovan vid de nya linserna.. Hoppas verkligen mina ögon anpassar sig efter linserna och linserna anpassar sig efter ögonen! Har nämligen 2 månaders linser här, fastän vi bara beställde 1 månad.. Hmm!
Eddie var som vanligt bäst på vovvekursen, han kan redan allt.
Jag har fyllt i försvarsmakt sommarläger pappret! Ska nog gå och lägga det i brevlådan nu innan desperata!

Har börjat missbruka webcamen! Men ni älskar det, eller hur!? Hehe, kommer ångra mig med massa bilder lite senare, och nej, alla är med största sannolikhet inte jötteseriösa (den innan den innan!!)
Men nu ska jag gå till postlådan! PUSSS titta på desperata, Edie typ dör?!

Mina ögon är förresten jättemycket mörkare nu än på andra bilder, känns som värsta skillnaden, men det kanske bara är jag? haha

19 Maj

Hello!

Jag är på typ ett normalt och mänsligt humör vilket känns underbart! Vanligtvis är jag på top eller ganska/riktigt låg, men aldrig lixom.. neutral hehe.
Idag har funkat ganska bra, gick till hemkunskapen, drog hem en stund åkte till stan (fick typ knappt ut något av det) och sen hem. Sov typ större delen av tåget, så himla pinsamt hehe.. Nu när pappa kom hem så hade jag fått post! Det första var mina linser! Ögonen blir annorlkunda, men inte supergröna.. Men finare iallafall! Dock tror jag att hålet för pupillen på linsen är för litet för mina stora pupiller, för just nu ser jag helt suddigt på kanterna överallt... Men får se om jag typ kanske vänjer mig vid det? Annars så provar jag en anan sort när dehär är använda bara!
Det andra var en inbjudan från försvarsmakten! Ja jag vet, det låter inte direkt bra, men de bjöd in till ett litet sommarläger 10-.15 augusti, och den enda kostnaden är 200 kr i medlemsavgift! Jag var nära att bli medlem där i höst och gå dit en gång i veckan men det blev av någon anledning inte så, men ett närapå gratis läger kan man ju inte säga nej till!? Man sover över där och så, så himla kul!! Och jag som älskar att skjuta och sånt också hihi.. (Kommer dock bara få använda luftgevär eftersom jag är under 17 men ändå!)
Så nu är det bara för pappa att skriva under och skicka in så får vi se om de vill ta med mig! Så kul!!

Berättade förresten för min far idag om den plan som jag och tjejerna har om att åka till öland i sommar, och han verkade inte helt emot det! Känns super, och nu kommer jag inte bara sitta och dega hela sommaren, fy fan vad sknt, förra sommaren var allt så himla dåligt..

Men nu står pappa och tjatar och hunden och gnäller för vi ska iväg på valpkurs (jag ska leda idag igen, känner mig så ansvarigo och cool) ! Ikväll är det desperata hemmafruar, stort hjärta på det!
PUSS

Förlåt för långa texter :(

Helt skakig, slut och lycklig!

Kom iväg till boxningen iallafall (var faktiskt nära å komma iväg till skolan också, men så började det regna så då blev det inget iallafall)!!
Det var helt underbart, gick så bra och känslan nu eferåt är den bästa som finns! När jag kom hem kunde jag knappt lyfta gaffeln till munnen för mina armar va så trötta och skakiga.. Då känner man sig STOLT! Så nu ska jag nog börja vara duktig och gå dit ofta igen!

Har förresten kommit på den bästa saken att ha i kylskåpet. Jag är helt totalt beroende av att gå ut i köket var tionde minut barea för att kolla om det finns något att göra- vilket det aldrig finns, så då vill man ta något litet att äta. Körsbarstomater säger jag bara! Så otroligt gott ju! Morötter är faktiskt inte heller helt fel, men minitomater är ju bäst!

Men nu sitter Emil och väntar på mitt rum(jag försöker visa mig så lite som möjligt för allmänheten innan jag har duschat) så ska gå och ta en underbar dusch nu!
Det blev en bättre dag! Pusss!

18 maj...

Varför fungerar ingenting för mig?
Surprise, tog sovmorgon idag, dock med målet att ändå gå till skolan.. Än så länge har inte det hänt, och är inte på nå soligt härligt humör direkt så kommer väll säkert inte bli av.
Hade planerat boxning ikväll (igen), men jag har jätteträningsvärk i benen och om inte jag blir lite soligare snart kommer säkert inte det hända denna gången heller. Men att jag behöver tvätta håret är ett som är säkert..
Äsch, bajs på allt, det här vädret är för jävlig..
Hoppas alla får en bättre dag än jag Pusss
Uääääh go webcam
Lite fint med halvlockigt hår, dock kan jag aldrig få håret okej högst upp på huvudet..!

Hemma!

Gud vad jag är trött nu alltså! Jag och Jennifer var ute och gick i nästan 3 timmar! Det var asmysigt ute och Ed badade litegrann! fast lite läskigt var det, så någon dag få jag ta och bada med honom lite. Nu är hela jag slut och har ont i ryggen (gammal kvinna) och typ träningsvärk i benen, så jag tror jag skippar iden om boxningen hehe.. Men denhär promenaden måste ju räknas som ett träningspass, är iallafall nästan lika slut! Och det är faktiskt 2 pass imorgon också.
Otroligt nog är min hund fortfarande inte trött! Aja, jag ska iallafall sitta här och vila min rygg och titta lite på tv och ikväll ska jag och emil titta på söndagsparty (dit min och joss bästis Johan Palm kommer haha) och sedan Deja vu.
Puss på det ha en jättekul söndagskväll (blä)
Juste, kom på att det är American inventor ikväll/natt igen! Älskar det!

Lillpucko <3


Och visst lyckades vi skrämma upp en katt i ett träd på hemvägen!

17 Maj

Norges nationaldag och min namnsdag (Nicole Malin Rebecka Burstein)! Grattisgrattis!
Vaknade vid 10 idag. Det är en ganska lagom tid, för det känns som om jättemycket av dan skulle ha gått, men klockan är bara kvart över 1, känns bra och inte så stressigt!
Har idag äntligen beställt mina färgade linser! Beställde bara ett par som räcker i en månad, men måste ju se om de funkar och är snygga, och behöver kanske inte lägga ut extrapengar på sånt fint nu under sommaren heller! Har suttit ute i solen en liten stund nu och snart ska jag och Jennifer ut och gå med Eddisen= jag tar initiativ! Duktig mig. Får se om jag hinner dra till täbban lite efter det för jag vill titta på typ sandaler och ska verkligen försöka gå på boxningen i kväll! De va så himla länge sen jag var där och den gången var så jävla dålig så har lixom som ett spökande minne.. Men som sagt, försöka!!
Ha en bra dag Pusss!

Varmt, soligt och sommrigt ute <3

för mycket

Nu har klockan överskridit min gräns, blä.. Simningen gick åt helvette, hade knappt ätit något under dan eftersom en viss människa befann sig i mitt hus och hade inte tränat på jättelänge så var trött. När jag kom dit märkte jag att vi inte alls hade älsklingstränare som vi brukar ha på lördagar utan hortärnare som vi oftast har på onsdagar. MEn aja, jag var ju där så fick simma. Efter ett tag blev jag iallafall trött och simmade bara lugnt crawl och då kommer hon fram och ba "vad tror du att du håller på med?!" Jag berättar att jag är trött och verkligen inte orkar mer och hon låter som om jag är nån jävla kriminell och säger att då behöver jag u inte komma till träningarna utan bara gå på motionssim. Fan människa, jag betalar för att simma i grupp och du får betalt för att träna oss= JAG är kunden och kunden har alltid rätt.. Så jävla förbannad, bröt ihop totalt..
Aja, kvällen spenderades lugnt med Eddiebejbis och vi gick prommis och så.. Kollade lite på 2 American pie som gick i rad efter varandra och var ensam hemma mwaha
Har äntligen lite planer för sommarn! Ska till Finland med mormor några dagar i slutet av juni och nån vecka senare åker jag och Freja på ridläger!! Himla kul
Men ska sova nu, är fortfarande på så jävla dåligt humör och ångrar så att jag inte gick ut till simhallen igen och puttade i horiga tränaren (som hade kläder på sig)
Puss sov gott

16 Maj

Så seg så seg. Jag har verkligen så sjukt svårt att ta tag i mig själv och göra mig i ordning och göra något. Orkar lixom inte, så jävla jobbigt att tänka framåt.. Men imorgon kanske jag och Jeni drar till stan? Skulle behövas, är så stressad!
Igår kom Freja och jag på att jag ska följa med henne på ridläger i sommar! Så himla kul, har fan inte ridit på typ 2 år!!
Ska springa iväg till simningen nu, bra när man har saker bestämda i förväg för då får jag en anledning att komma ut från mitt lilla rum.. Och när jag kommer hem ska pappa och jag beställa färgade linser till mig! Är supertaggad, vill ha jättegröna ögon, äskar verkligen det!
Puss ha en bra dag!
Någon mer än jag som typ bojkottar melodifestivalen..?

Lite bilder..



Duktiga mig

När jag gick in på mitt rum för att hämta skor och en tröja för att gå ut med vovven foick jag en smäre chock- det var extremt stökigt! När jag drog hemifrån i onsdags morse lämnade jag en massa kläder överallt, och inget blev bättre av att jag inte orkade packa upp väskorna när jag kom hem igår, så jag hade hallvuppknutna påsar i hela rummet och man kunde ungefär inte ta sig fram. Så när jag kom hem igen så bestämde jag mig för att städa och vips såg mitt rum riktigt trevligt och inbjudande ut!
Sen gick jag ut på gatan och fotade lite för grannarna har ett fint träd och solen sken så trevligt. Det gick rikgtigt bra faktiskt! Och självklart ställde ju Eddie upp på några kort när jag kom ut också, så söt han är!
Nu ska jag äta och så får vi se när Emil och tjejerna kommer. Vi ska kolla på Bedtime stories, jag har sett den förut, den är jäte söt och jag bara älskar hamstern (som egentligen är ett marsvin dårå..) !! Helt underbar haha!
Puss Ha en underbar kväll!

15 Maj

Halva månaden har gått!! Woho, snart kan jag våga börja spendera lite pengar igen hehe!
Idag jobbade vi på sången klassen ska sjunga på skolavslutningen, det blir med största sannorlikhet en omgjord version av POKEMON! SÅ himla najjs!! Haha!
Nu måste jag ut med Eddie, ingen har gått ut med stackars älsklingen på jättelänge, har bara sprungit litegrann i trädgården.
Puss ha en trevlig helg!

Inte skola!!

Jag är så himla slutkörd..
Har suttit hemma och laddat upp massa bilder på facebook så att alla ska få se, och Emil kom en stund. Sen åkte jag till Coop och storhandlade med pappa. Jag blir alltid helt crazy när vi gör det och hittar massa roliga saker som inte alls stod på lappen! Köpte bland annat ännu ett till te idag, typ päron någonting . Pappa börjar bli sur på mig för jag har alldeles för mycket te i skåpet, typ ca 11-12 olika burkar/påsae/förpackningar, mums! Har dessutom 2 st i mitt rum hehe! När vi kom hem provade jag mitt nya choklad/mint te. Det var inte äckligt, men.. speciellt! haha! Nej men ganska gott, beroende vad man är sugen på. Jag brukar oftast vara sugen på jättesött te och då passar min mango/passionsfrukt/grädde (tror jag att det är) Från KOBBS jättebra!

Jag vill verkligen ha ett jobb, vill vara rik.. Någon random människa som kanske har något bra tips hur man som knapp 16åring kan tjäna pengar? Den människan blir jag skyldig ett enormt tack i så fall!

Jag är typ så trött att jag är på jättedåligt humör och känner mig helt dryg mot alla. Får väll se om jag ens kommer till skolan alls imorgon, för har knappt övat på pianot, och det skulle väll vara min enda anledning att komma..

Puss godnatt <33

14 Maj -Hemma!

Gud vad kul det var! Kändes som en liten klassresa typ och jag är så otroligt glad att jag inte valde något annat tråkigt vanligt stanna hemma.
Vi tog bussen ut till Vaxholm till något ställe där de hade kanoter. Först fick vi träna på å ta oss upp i kanoten igen om den välte, vilket då såklart skulle hända i vattnet, men jag typ.. Hoppade över det hehe, Var så otroligt kallt i vattnet! Sen packade vi kanoterna fulla och paddlade iväg till ön. Väl där satte vi upp tälten och sen kunde vi springa omkring och göra lite vad vi ville. Det blev väldigt extremt kallt och jag var nästan nära att åka hem men när jag kom framför elden, fick mat och lånade Monicas jacka så jag hade 5 tröjor på mig blev det okej och som tur är gjorde jag inte det!
Vi lagade mat och satt vid brasan och sen gjorde vi en tipsrunda med otroligt konstiga frågor som jag och Jennifer vann!! Sen var vi bara i vårt vindskydd och chillade hela kvällen. Det var jag, Jennifer, Estmyr, Adrian och Matte i vårt vindskydd, men folk kom och hälsade på massa också.
Det var helt hemskt att sova, Keso och flera andra skrek som fan hela tiden, det var hårt som in i helvette och jag och Estmyr typ halvt låg på mig och vi drog i hans sovsäck båda två hehe! Men fick några timmars sömn ändå och sen åkte vi hem. Helt slutkörd nu, men gud vad kul vi hade! Inget jag hade velat missa alltså!

Alla avgudade min kamera, så här kommer några av de 419 bilder som blev tagna!! Haha!

Keso och Lindberg räddar några jag tror är Oscar och Erik

Estmyr och Matte som just badat

Underbart vacker osminkad ofixad jag som äter banan

Estmyr och hans Chiquita

Brasan och jag börjar bli varm!
Adrian, Jag, Oskar, Jennifer, Kristine, KP, Keso, Oliver, Pontus och Hacke

Matlagning, min och Jennifers blev extremt smaklös
Kristin, Hanna och Monica

Undehållning i tältet
Jennifer, Fredrik, KP och Adrian

Packapacka

Ojoj ännu en lite konstig dag!
Efter skolan, som jag hann vara i typ 20 minuter innan vi slutade, så cyklade jag hem till Jennifer en snabbis och sen vidare till tåget in till stan. Tog viktigt beslut och något kanske kan bli lite fixat idag. Efteråt gick jag hela vägen från mitten av Hornsgatan till medborgarplatsen och besökte några affärer på vägen. Om jag hade varit rik alltså.. Då hade idag varit en extremt lyckad shoppingdag. Fick dock lite saker med mig hem iallafall! Blev först ett te med den spännande smaken av choklad/mint, luktar exakt som after eight, hade lika gärna kunnat lukta på det lixom!! Sen blev det en kavaj och ett rosa litet skärp från second hand butiken Emmaus. Har velat ha någon sorts kavaj ett tag, men eftersom jag har en smärre känsla att jag typ aldrig kommer använda en så har jag inte velat lägga ut pengar på en, men denhär kostade bara 60 kr så det kunde man ju inte motstå! Och skärpet kostade bara 30, värsta fynden! Brukar inte hitta något på såna ställen, men idag hittade jag saker överallt, även på monki- där jag knappt brukar hitta något alls, så typ älskade jag 5 av de ungefär 10 plagg jag provade och ville bara ha! Avstod dock från att köpa något därifrån eftersom de va lite dyrare..
Men snart ska jag köpa någon ny tröja tror jag hihi!

Jättedålig bild men för sent för att orka med systemis!

När jag kom hem från stan åt jag lite snabbt och sen bar det iväg på hundkurs med Eddisen. Stackarn var så himla stirrig för han va tvungen att gå i koppel och fick inte hälsa på de andra hundarna, så han satt och pep typ hela tiden. Tyckte dock inte det gjorde så mycket eftersom han typ redan kunde det vi övade på? Mycket basic, men tror och hoppas han får någon utmaning när jag går rallykursen med honom!
Sen var det hem och packa iallafall, samtidigt som jag försökte se på desperata hemmafruar och vara social med min pojkvän (svårt), för imorgon bär det av till vaxholm och paddling ut till någon ö för att sova där! Jag vill INTE välta och INTE blöta ned mitt hår, det skulle vara katastrof, med tanke på att jag inte heller kommer vara sminkad!!! Hehe.

Märkte idag att jag kan läsa när jag sitter på tåget, vilket var himla skönt att veta för när jag börjar på Jensen i höst, för då kan jag plugga lite på vägen till och från skolan så att det inte blir någon bortkastad tid!!

Men nu är det nog egentligen dags att sova, kommer ju inte orka imorgon annars!
Puss och kram skummbanan! Godnatt, sover över på ön så kommer inte skriva något på hela dagen! Ha det bra!

12 Maj så tröt!

Jag somnade helt sjukt sent igår, men bestämde mig för att ändå vara den duktigaste i världen och gå upp och gå till skolan i tid. Min plan gick i stöpet efter att jag ätit frukost, då jag upptäckte att min far inte var hemma, och jag hade planerat att få skjuts. Jaha, ingen ide att komma för sent till nationella tänkte jag. Så satt typ lite och sen upptäcke jag att jag höll på å somna så gick och la mig lite igen, men satte veckarklockan så jag skulle hina till tema iallafall. Det gick inge bra för jag stängde typ av den i sömnen, helt slut!
Jag började för 3 minuter sen nu. Men ska göra mig i ordning och gå dit iallafall..
Ikväll är det vovvekurs och desperata, woho!
Ha en bra dag!

Ooh så klokt

Det finns bra ägg, och det finns dåliga ägg

Todd;
I'm also wearing my fancy underwear, they're invisible!
Wasaahahaaap

11 Maj

Idag har vart så himla konstig, allt har bara vart annorlunda och fel tider och allting.. Tog sovmorgon men sprang till skolan och tog plojfoto, gud vad kul.,. Sen drog jag hem direkt och typ.. Jaa, jag vet inte, hade ett otroligt långt utvecklingssamtal vid halv 6, och sen kom en hantverkare hem till oss eftersom vi ska bygga om lite, så fick inte mat förrän vid 8! Åt då dock VallaThai, asgott! De va Tofu i min mat, hade aldrig smakat det förut, men det hade konsistensen av tvättsvamp och smakade.. Jag vet inte riktigt men typ tvättsvampsfisk/ingenting? Hehe, men kul att äntligen få prova det typ!
Fick reda på att jag har kvar mina MVG'n i de flesta ämnen, bra, behöver bara fokusera litegranna på några få ämnen, så kanske jag har lika bra som förra terminen! Får se om jag pallar.
Får också se om jag hamnar i sängen i något sånär lagom tid. Egentligen är det faktiskt inte alls den 11 maj längre och jag har nationella i fysik på morgonen! Undrar dock hur viktigt det är egentligen alltså? Men senare så har vi första av 3 temadagar, och jag har paddling med blandandra Jennyfer, Estmyr och Adrian tror jag, kommer nog bli intressant och kallt! Kommer sova över på en ö (UTAN TOA) onsdag-torsdag!
Puss och godnatt

10 maj

Jag är så otroligt himla trött, och har just spenderat typ 5 timmar i soffan, mestadels sovande hehe, blev liten sent på kvällen och tidigt på morgonen!
Laserdome var så otroligt sjukt kul, kände sig så himla cool när man sprang omkring och kollade runt hörnen och så! Jag fattade typ ingenting och det gick verkligen åt helvette i början, men sen kom jag 3a av alla näst sista rundan!!! (När de förjävliga skåningarna hade gått..) Efteråt drog vi till donken och vi var en himla massa folk, men sen var vi tvugna att springa hem för å hinna med tåg och saker, sjukt kul iallafall!
Väl hemma var vi 7 pers som sov i mitt vardagsrum, kan ju säga att det tog ett tag att somna alltså, och sen lyckades de vakna långt innan väckarklockan ringde, gah! Men somnade ju i soffan nu då hehe!
Otroligt kul kväll alltså!!
Nu ikväll ska jag så kolla på Fphilip och Fredriks söndagsparty klockan 21, för Zach Braff (JD från scrubs) är med!  Också måste jag hitta kläder till plojfotot imorgon.. Fiskare och pirater, suger..
Aja,, Pusss

9 Maj Dansupvisning!

Hade dansuppvisningen nu på "morgonen"! Det gick nog ganska bra, gjorde nå småfel och var som vanligt nära att ramla, men mycket som var bättre än vanligt också, så allt som allt va det nog bra! Till och med Claes gav oss godkänt så hehe!
När jag kom hem stod bilen kvar vilket ledde till att mitt humör sjönk till drastiskt mycket snabbt och jag nu är mordisk igen, gud vad kul trevligt de gör mitt liv..
Måste städa och fixa lite tills folket kommer hit och ska sova ikväll och sen åker vi in till stan för laserdome!
Ha en bra dag <3

Möö

Så var det över. Hon har dragit också tror jag
Är så jävla trött så de inte e sant, men jag håller just på å totalt stressa upp mig för först så har det gått folk fram och tillbaka här utanför i typ tio min och nu har det börjat lukta rök, jävla massa rök, så kommer säkert brinna upp inatt.

Det var supermys hos Frejs idag, åt massa, prata och kolla film. Hon fick värsta coola boken om hur man ska göra olika saker. och då menar jag verkligen olika, fanns lioxom allt! Från hur man ska hacka ingefära till typ vad man ska ta för golfklubba i olika situationer och paryoga och en himla massa mer! Det låter inte så intressant kanske, men det var en tjock bok helt proppfull av olika instruktioner, askul! Sen kollade vi på Scary movie 2, hehe

Är som sagt sjukt trött och sover i stort sett redan, så ska gå och läga mig nu, måste ju vara utvilad till Dansen också!!
Puss <33


Förlåt

Jag vet inte, men jag måste bara säga det, har lixom aldrig fått det ur mig. och det är så jävla typ oseriöst å skriva på nätet men jag vet inte..
Jag saknar dig mer än vad jag står ut med, hur ska man leva ett normalt liv utan dig?
förlåt jag älskar dig


Tjulleluu

Pappa har gått med på att alla sover här så imorgon blir vi 8 pers i vardagsrummet efter laserdomet! Fett kul! och innan det är det dansuppvisningen.. Borde verkligen öva på en del, hehe..

Någon som har sett vad min bakgrund faktiskt föreställer?! Haha tyckte det blev fint ändå!


Men nu ska jag springa till Freja Puss!!

8 Maj

Gud vad jag är trött! Tog sovmorgon i morse men sov ändå knappt 8 h, vilket är på gränsen och sen har jag vart igång sen jag vanade typ! Typ halvt sprang till skolan för att hinna till pianot sen gick och gick vi innan vi gick till bussen där jag fick stå och likadant på tunnelbanan sen stod vi och väntade och sen gick vi omkring på Teknikgrejjen vi va på. Va helt okej, en sak var dock underbar!! haha!! Herregud, blev helt virrig, underbaaar!
Drog hem lite tidigare eftersom jag ansåg att jag behövde lite mat som inte var kakor. Hemresan gick jättedåligt och kallt blev det också..
 

Så nu sitter jag här och typ är dödstrött, och ska dra mig iväg till Freja om typ knappt en timme! Men har ätit massa nötter och russin och druckit te så piggnar väll till.
Nu ska jag titta på Scrubs som just började, sen byta kläder och dra! Puss <3

Thomas Sabo

Drog till täbban med tjejerna och Fredrik på eftermiddagen och köpte äntligen min Thomas Sabo berlock (som jag skulle få för att jag klarat va i skolan 5 dagar i rad utan en enda hoppad lektion) Det är så otroligt sjukt svårt att bara välja en alltså! Finns så många å välja på och jag älskar dem alla.. Men till slut blev det en liten Lady ur lady och lufsen, assöt!
På kvällen kom Emil över, hade inte träffat honom sen i måndags och gud vad jag sakna honom.. Han drog precis, hehe!
Kom just på att jag inte övat på pianot ett dugg tills i morgon.. Tror jag tar sovmorgon och övar lite då, går på pianot och sen, efter det, skola imorgon. Vi ska typ åka iväg på någon konstig tekniksak? Kan kanske bli kul? Annars är den sociala delen också trevlig!
Puss godnatt!
(Lägger upp bild på mitt vackra armand typ imorgon eller någon dag då jag orkar ta kort heh)

Posarn <3

Nu har pappa anmält oss. Från och med den 28 Maj ska jag och Eddie ensamma gå på racerkurs fyra torsdagar framåt! Ligger på skavlöten och kommer typ få gå eller cykla med honom bredvid, men det gå nog bra. Om det blir för jobbigt skjutsar nog min otroligt hundentusiastiske morfar oss. Ed kommer totalt älska mig för dethär hihi! Racerkurs är som typ som en blandning mellan lydnad och agillity- man går typ banor med olika lydnadsuppgifter. Border collie's ska tydligen vara jättebra på det! Ska bli superkul!


Ser helt konstig ut, men älskar den lite bögiga posen.. Haha!

7 Maj! det går fort

Oj fan vad jag känner mig seg och dryg. Igår hände ingenting. Pappa fatsnade i trafik så de blev inge utvecklingssamtal och sen missade jag både simningen och boxningen. De börja regna också så gick inte ut med Ed förrän efter middan men va så snäll att jag tog sena kvällspromenaden också eftersom jag hade panik eftersom jag bara hade suttit hela dan.
När jag kom in efter promenaden gick jag (med hjälp av Daniel för jag typ trodde de skulle sitta en witch i förrådet) och letade bland farfars gamla mediciner efter en pillerburk till bilden. Helt sjukt mycke mediciner, typ en papperskasse full! Mycket var bara dubletter av ögondroppar, men ändå en jävla massa, skulle lätt typ kunna ta livet av sig om man tog alla dem? Hehe


Idag har det varit sol! Blev nästan klar med mitt rum på bilden idag. Det är inte ett så krävande rum, behöver mest bara limma fast lite färdiga saker men iallafall, de e bra, fast mina fingrar fick cancerbakterier på sig! Drog hem tidigare för jag blev sur på tekniken. Härligt och fint när jag kom hem så tog ut Ed i trädgården och fotade lite så originella saker som blommor och liknande.. Blev inte direkt bra, lackar när man knapt ser skärmen på grund av ljuset så ja inte vet vad som blev dåligt och vad jag ska göra istället. Men lite bra gjort  iallafall!
Emil påstår att det ska regna idag? Det gillar jag inte.. Och de har faktiskt blivit lite gråare nu..

Måste dra till täbban igen idag, för måste köpa present till Freja eftersom vi ska dit imorgon kväll!
Pusss

6 Maj

Vet ni vad! jag stannade hemma idag... Jag förstår inte riktigt poängen med att gå till skolan.. Men imorgon ska jag dit, för då har vi bild och de e jättelite tid kvar!

Har typ försökt fixa någon sorts header under hela "morgonen", och den får väll fungera så länge?

Det gick okej igår på genrepet, känns som om jag kommer göra så jävla mycket fel, och har fortfarande inte helt fått in delen när jag står längst fram i mitten!!! Ååh! Det var sjukt varmt uppe på scenen med alla strålkastare också. Men kanske går bra, kommer nog inte tänka så jättemycket på publiken iallafall verkade det som!

Ska gå och äta lunch nu, är sedan taggad på en lite halvlång prommis med Ed. Kanske ska försöka ta med kameran? tänkte fota lite förut när solen tittade fram, men märkte att kameran hade precis noll med batteri, fast nu e de helt grått ute. Ikväll e de utvecklingssamtal (som jag inte förstår varför det skulle va nödvänigt) simning och boxning! Får se om jag går på allt.
Puss ha en bra dag!

Hjälp?

Någon god själ som vet hur man gör någon himla design på dethär stället?! Jag vill ha en header ja med!

Juste herregud, måste skriva ut och lämna in gymnasievalet inom en mycket mycket snar framtid, annars kommer de inte bli något roligt alls!

Cykeltur på vägen hem från dansen

Vad det är skönt å cykla, i MIN takt, hlet lugnt och jämnt och swosh, swosh, swosh, gud vad skö.. AAAH HJÄLP VAD FAN E DEDÄR!? DE E EN LITEN JÄVLA SNIGEL PÅ MIN PEDAL AAAAH!


regnregn

Kom ut och gå med Vovven och som tur var träffade vi kungspudeln Åke (stackarn hade brutit tån!) Men de lekte lite iaf vilket gav Ed lite extra motion= jag behöver inte gå lika långt, Haha!! Regnade bajs, men Eddie är ju så söt så vem kan va sur i närheten av honom?
Från en annan SOLIG, men ännu inte lika grön, dag, men lade märke till att han stod likadant i den backen idag (intressant woho!) Men kom att tänka på den bilden då. Måste börja dra med mig kameran lite mer!! Är faktiskt riktigt värt det ibland

Nu ska jag dricka te och chilla innan jag förhoppningsvis cyklar till tibble!
Trevlig kväll!


5 Maj

"Har du tillstånd å smsa under provet?"
Men vad tror du själv?
Hade nationella i matte på morgonen. Gick säkert mycket sämre än vad det kändes, så är det typ alltid den senaste tiden. Men det var endast därför jag drog mig iväg till skolan. Blir så himla sur när man måste sitta kvar och vänta i 40 min också eftersom de har så överdrivet långa provtider! Hade gärna velat välta bordet jag satt vid, men det satt en snäll pojke framför mig som jag inte ville göra illa,. hehe. Drog mig igenom hålet sen, skönt å va lite soial med folk och gick på So'n sen då vi hade svenska nationella och min grupp fick äntligen redovisa så då har man det gjort!
Skulle ha åkt till stan idag, men jag är så dålig så det blev inte så.. Helvete egentligen..

Blir så SUR på vädret! eller, det gör mig sur..
Vill bara sova, men måste gå ut med vovven snart också.

Gratis till Freja som fyller 16 idag!!
Desperata hemmafruar och Dans ikväll Puss på det

Vill spela!!

Är så himla taggad på å spela mitt läskiga spel just nu!! Måste ju lixom prova det! Drog faktiskt med playstationet från min brors rum (han hade snott det) med alla sladdar och gitarrer och skit och kopplade in det i MIN tv äntlign igen, men orkade inte spela då och om jag spelar nu... JA, låt oss säga att det inte är någon jättebra ide. Av flera anledningar.. hehe

Fick just reda på att vi har nationella i matte imorgon på morgonen.. woho, får jag väll dra mig till skolan imorgon iaf, och jag som hade gått in i min skolfria bubbla.. BLÄ!

Vill ha te men mitt enda koffeinfria te är typ nästan slut så får ta å skita i det.. Så ska gå å lägga mig i sängen nu, och sova lite om ett tag också. Puss och godnatt

Pusss

Ba för ja e Nerd och har lite tråkigt just nu å väntar på å pappa ska komma hem från willys och farmor (där han tydligen hade varit) Så tänkte jag säga att jag typ hade fett många läsare idag (jämfört med alla andra dagar och för att ja e jätteoptimistisk) och jag ville säga PUSS på er lite extra!!


Så PUSS på er ;D <3
Och extra puss på de extremt få som lämnat/lämnar en kommentar!

Älsk <3

Inte vidare oväntat så cyklade jag inte till täbban.. Utan jag fick skjuts!! Hade faktiskt gärna cyklat, men Emil bestämde sig för å följa med och vägrade cykla, och jag pallade inte va seg så åkte med honom. De blev några armband och ett par örhängen som jag har längtat efter (inte riktigt lika bra som jag hade väntat mig, men det är det aldrig, så för att vara jag så blev det himla bra!) nå tygväska som typ e bra för skolböcker i framtiden när ja inte har nå skåp på Jensen och kanske för å ha badgrejjer i i sommar och två stycken playstationspel!!! Haha, igårnatt blev jag så himla sugen på å spela något skjutspel eller liknande så jag köpte ett typ "animerat" spel; Ratchet & Clanc tror jag det heter, texten är så konstig, men de e iaf nå barnvänligt uppdragsspel och man e typ i rymden och är en hund och hans kompis e en liten robot TYP hihi! Emil sa att han älskade det när han hade det (när han typ va vaddå, 10? haha). Det andra är typ enligt han i affären ett riktigt läskigt spel; Manhunt eter det. Ser psykiskt ut och på en av bilderna på baksidan e de nå barn med en konstig vit mask och mannen man är som spelare står med en kniv bakom och ska antagligen mörda det. Kommer så få mardrömmar men gud vad kul!! Haha så kul å va nörd! Men brukar faktiskt typ aldrig spela någonting (förutom Guitar Hero när jag är med andra människor) tycker det är ganska tråkigt och blir väldigt otålig oftast.

PUSS


Märkte just att jag missade första boxningen, men det är dubbelpass så får se om jag går på den senare. Tvivlar dock..
Och pappa åkte ju dessutom iväg någonstans, hörde bara bilen dra.

Aja puss på alla som faktiskt orkar läsa <3

hmmm..

vart fan har min rosa tigertröja tagit vägen!? helt totalt borta är den, förstår inte vart den kan a försvunnit!!




4 Maj

Igår fick jag en himla bra ide! Ska matstrejka så länge Hon är här! Det är något som verkligen borde göra intryck på min stackars fader, för han verkar inte vilja lyssna på mig, vilket jag dock tyvärr kan förstå.

Men usch vilka tråkigheter, nej, inatt somnade jag typ halv 5! inte bra, jag förbannar spindelarpan- som jag totalt fastnade vid och försölkte vinna iaf EN gång, förbannar tv'n som visar bra program mitt i natten, förbannar fåglarna som skriker och förbannar min mobil som går å koppla till trådlösa nätverket. iallafall när det är skola nästa dag! så lite sent blev det och gav helt enkelt upp tanken på å gå till skolan på morgonen.

Nu ska jag se om det finns något kul å göra kanske, blev inge täbban igår efter som vi har en jävulsk hora till engelskalärare. Va jättedåligt väder imorse, men nu lev det lite soligare, och har fått tillbaka min cykel från emil nu så kanske kanske blir något!

Ikväll är det ingen dans, för vi har genrep i Tibble imorgon istället, eftersom de e uppvisning redan på lördag!!! Så kanske går på boxningen, va ett himla tag sen, men är faktiskt inte så himla peppad, är så svårt å komma igång å träna igen efter lov och så blev jag sjuk dessutom..
Jösses, men nu ska jag nog ta å klä på mig lite!
Pusss på alla söta

3 Maj- Trevligt

Typ godmorgon?
Om en timme ska jag och Jennifer dra in till täbban en stund, så fick man det gjort också! trevligt trevligt
Igår var också mycket trevligt, höll dock på å typ dö när jag skulle gå hem vid 1 tiden genom skogen för de va så sjukt tyst, så tyst som det inte kan vara ute, och vid varje litet löv som prasslade var jag säker på att det var en äcklig gubbe som skulle våldta mig. Brukar inte va sån som är rädd för det, har mest men från skräckfilmer och tänker på grudgear, the ring flickor, creepar och otrevliga skrik, men igår var jag mer.. vet inte, verklighetstrogen?
Nu tänke jag gå å hälla i mig lite mer te tror jag och sen måste jag klä på mig!
Ha en trevlig dag -även om den inte e lika solig å fin som igår :( (då jag faktiskt både brände mig lite och fick lite färg!!!)

Sommar


Woho, fick med mig Jennifer å "bada" iallafall, för hon hade legat och sovit! Eller, så mycket bad blev det inte, men vi cykla till ängsan och låg i solen och det kändes så helt totalt sommar <3 sen precis innan vi drog hem igen doppade vi fötterna lite- det var inte så varmt.
Underbart att få något gjort iaf! snart ska ja dra iväg till simningen också, och sen ska jag minsann leka med Amanda, fullt ös (för mig) idag igen!

PUSSS

2 Maj

Damp mobil, råkar trycka lite snett på en knapp också försvinner allt, hela nätet lixom! Jag sitter alltså just nu ute på verandan i solen och steker med shorts, naken mage och nya solglasögon och skriver från mobilen via det trådlösa nätverket! Helt underbart, även om mobilen inte är det smidigaste i hela världen när de gäller internet. Hon är fortfarande här, och jag lackar. Men bestämt mig för att inte förstöra en till dag för mig, utan kan försöka va allmänt dryg och förstöra hennes! Dock vet jag inte riktigt om jag vågar, men lite iaf. Idag var jag fett taggad på å typ bada i rönningesjön, men det var tydligen ingen annan ;< kanske drar in till täbban och kompletterar shoppingen i torsdags istället! Det är bra när jag skriver ned vad jag borde göra så att andra ser, när jag lovar mig själv något slutar det oftast med att jag ljuger för mig.. Men nu ska jag sluta skriva innan jag lyckas råka trycka bort allt igen och fortsätta steka! Puss ha en underbar sommrig dag

DÅLIG DAG

dethär har vart en DÅLIG dag. Har blivit intvingad till mitt rum i stort sett hela dan pga Henne. Sen försvann Hon några timmar efter middan dock, men nu typ klockan 12 kom Hon tillbaka? Aja, måste säga till pappa snart, kanske får flytta hemifrån, snälla gud!

Igår var dock en bra dag! Eller. på morgonen var den dålig, men drog mig iväg till skolan i tron om att det skulle bli bättre (har dessutom extremt stressigt på bilden). det blev det inte. Inte förräns typ Jennifer och jag hade fått springa som idioter (eller ja, hon cyklade) till bussen och sen andats ut. Då började det funka. Soligt och mys i stan, och inhandlade lite mer både färgiga och inte rosa kläder! grattis mig! Hittade också äntligen ett par solglasögon som dessutom var på rea, haha suckers! Sen skyndade vi oss hem till resten av tjejerna för å hinna laga mat innan det blev natt. Maten blev jättebra, mycket godare med typ "riktig" mat än nå lätt tacos eller något, det roliga ligger ju lixom i å laga hela grejjen! Senare kom Emil som typ missa 2 tåg pga massa (enligt mig) dumma människor och sov över <3
Det är ovanligt att jag är igång en hel dag, men jag orkade! Kanske därför idag blev så extremt nere. Men det mesta skyller jag på denna härliga kvinna....!

satt vid brasan en stund också :)

När jag har dragit i mig mitt te ska jag nog försöka sova lite tror jag, dumt å va vaken såhär länge, men sov faktiskt typ sammanlagt 11h under natten och sen typ 3 mitt på dan. (hennes fel, hennes fel)
PUSSS

1 maj

Fan va allt går fort, bara lite mer än en månad kvar i vallatorp, de e ju typ verkkligen vår nu. maj.
Har typ legat inne hela dagen, somna när Emil drog hem. Är allmänt fylld med hat mot människan som tror att hon ska flytta in och ta över våra liv igen och som gjort att jag vart tvungen att sitta inne på mitt rum eftersom jag undviker henne...
Igår var ändå jättebra, kanske skriver nått senare


RSS 2.0