på lördag blir det regn.

Jeni kom sent igårkväll och "sov" här. Hehe jo vi sov faktikst, men det var himla svårt att somna! Var på skavlöten med Jeni, Jessi och Josse under dagen, supervarmt och härligt! Dock några dumma moln, blä på dem. Har precis ätit underbara ärtor och min bästa sallad, vilket var jättelänge sen jag gjorde! Yummie. Vi hade typ tänkt att leka ikväll också.

Borde börja lägga in bilder, ser så himla teåkigt ut ju! Men har inga nya och just nu orkar jag verkligen inte..
godkväll

molnigt men ack så varmt

Hela dagen har spenderats med Emil, riktigt mysigt! Vi åkte in till stan och typ. Vet inte, satt och åt lite och sånt. Sen åkte vi till täbban för han ville köpa ett spel som inte fanns i stan, men det var slut där med, så det blev så att jag istället köpte en film! Den 3e Harry potter haha! Nejmen jag behövde den för att "fullborda" min samling, för den 3a jag hade var kopierad, riktigt illa förstår ni. Och den kostade bara 40 kr så det var ju ingenting!
Får  se vad som händer senare, vill leka! Men först måste jag äta, och av någon idiotisk anledning är den människan jag inte riktigt accepterar här och äter just nu. Varför är människan här en onsdagseftermiddag undrar jag? Har iallafall lagt fram det förslaget till min far att hon väll KAN få bo här (detta innebär fortfarande inte att jag tänker prata med henne) om jag får 1000 kr mer i månaden. Det tycker jag är ett br förslag mwaha.
PUSS på alla, om någon har några ideer om att göra något jättekul så säg till!!

RSS 2.0