Helt skakig, slut och lycklig!

Kom iväg till boxningen iallafall (var faktiskt nära å komma iväg till skolan också, men så började det regna så då blev det inget iallafall)!!
Det var helt underbart, gick så bra och känslan nu eferåt är den bästa som finns! När jag kom hem kunde jag knappt lyfta gaffeln till munnen för mina armar va så trötta och skakiga.. Då känner man sig STOLT! Så nu ska jag nog börja vara duktig och gå dit ofta igen!

Har förresten kommit på den bästa saken att ha i kylskåpet. Jag är helt totalt beroende av att gå ut i köket var tionde minut barea för att kolla om det finns något att göra- vilket det aldrig finns, så då vill man ta något litet att äta. Körsbarstomater säger jag bara! Så otroligt gott ju! Morötter är faktiskt inte heller helt fel, men minitomater är ju bäst!

Men nu sitter Emil och väntar på mitt rum(jag försöker visa mig så lite som möjligt för allmänheten innan jag har duschat) så ska gå och ta en underbar dusch nu!
Det blev en bättre dag! Pusss!

Kommentarer
Postat av: Bea

Hoppas att allt är bra med dig :)

2009-05-18 @ 23:36:35
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Bea

sv: jag tror det, har aldrig gjort det på grund utav just det och att jag e osäker på storlekar å sånt.

2009-05-19 @ 00:09:56
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: victoria

hejsan! skriv frågor och kommentera vilken blogg DU tycker ska bli veckans blogg, alla röster räknas så du kan rösta hur många gånger du vill! du kan också följa min blogg via bloglovin :)

Kram! :)

2009-05-19 @ 09:45:51
URL: http://vctorias.blogg.se/
Postat av: Lisa <3

Fin blogg du har! <3

2009-05-19 @ 17:13:08
URL: http://lisaavasjos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0