25 Maj -ett halvt år

Sol och värme idag! Hade tänkt att vara så himla duktig att jag skulle gå till skolan i morse, men stängde av alarmet när jag sov.. brukar vanligtvis ha ett vagt minne av att jag stänger av det men inget som helst nu alltså! Dumt, för missade två viktiga lektioner.. Drog iallafall ned till skolan och satt och var social i solen en stund och gick på SO'n, men sen drog jag hem igen. Har nu suttit jättelänge i solen och sen gått ut på en superhärlig prommis med Eddie och jag har fått bikinirand!! Det är otroligt, verkar bli brun ganska så lätt i år? Extremt konstigt eftersom jag alltid varit extremt blek. Färgen jag får försvinner dock mycket snabbt.. orättvist, vill inte vara en blekfis!
Jag vill åka någonstans och kolla skor.. Vill ha sandaler och kanske några till balen. Men vet inte hur det skulle gå till att faktiskt komma iväg.. blä! Får se vad som händer ikväll, boxning är ett alternativ, men var ju där igår och jag känner mig jättetrött i hela kroppen.
Sommaren är välkommen! PUSSS

Allmänt hemsk bild, men skulle visa att jag inte har plattat håret idag! Gjorde en knut direkt efter duschen och får assöta lockar då! Hade det dock inte utsläppt i skolan, för de vågar jag inte, hehe

Kommentarer
Postat av: jeni

ditt hår är skitsnyggt!

du borde ha det utsläppt lockigt i skolan också ;)

2009-05-25 @ 16:57:19
URL: http://jenibanan.blogg.se/
Postat av: joss

du borde ha utsläppt i skolan också, asfint ju :)

2009-05-25 @ 18:18:48
URL: http://juicefineb.blogg.se/
Postat av: mia

Fina lockar =)

2009-05-25 @ 19:18:49
URL: http://miary.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Det var jättefint utsläppt!

2009-05-25 @ 21:44:26
URL: http://maddebuus.blogg.se/
Postat av: My Josephine

fint med lockigt :)

2009-05-25 @ 22:23:45
URL: http://mitsukononame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0