Sol, bad och lång promenad

Struntade i stan idag, orkade bara inte med det idag. Istället messade jag runt lite och efter ett långt tag fick jag med mig Jessi och Josse till skavlöten (stackars Jeni var sjuk). Både min och min brors cykel hade lyckats få punka märkte jag, men jag och Jessi började gå medans vi väntade på Josse som hade pakethållare så hon kunde skjutsa mig. Vi var nästan framme när hon kom hehe! Superskönt i solen iallafall och det var inte så hemskt kallt i vattnet.
När va hade legat och solat ett tag hörde vi några skrik och jag som hade somnat (har precis upptäckt förmågan att somna på varje ställe där jag sitter still och inaktvi i över 15 min) ryckte till och kollade chockad upp. Det var värsta bråket mellan ett gäng killar och en man. En av killarna hävdade att mannen hade slagit honom och krävde en ursäkt och då blev killens kompisar sura och helt plötsligt låg mannen och rullade runt på marken. Massa skrik och mannen ba stod där medans han fru stod och drog i deras stackars feta bulldog som inte fattade någonting och skrek om att akta glasögonen och ringa polisen någon och sen kom deras 10åriga dotter och började gråta. Efter ett tag kom polisen iallafall. Asläskigt och aningen patetiskt faktiskt. Man kan ju lungt påstå att killarna hade druckit.
Efter det drog vi oss iallafall hemåt och nu ar jag ätit middag. Ska vara med Emil ikväll men först ska jag duscha av mig sanden!
Puss

Gnällis

Godmorgon alla människor! Igår blev det ingen tid att skriva när jag kom hem för jag drog med Jessi ut på en härlig promenad och sen drog jag till Emil för att sova där. Ugefär som vanligt vaknade jag flera gånger under morgonen, typ klockan 6, 7, 8 och 9 och när jag till sist vaknade vid 10 somnade jag inte om. Emil var morgontrött som vanligt och jag otålig och morgonpigg som vanligt så jag vandrade hemåt. Shit vad varmt det är alltså! Ska till stan först idag men sen måste jag verkligen dra iväg och sola och bada!
På hemvägen såg jag en extremt stor (vissrligen död) skalbagge! Den var enorm, visste fan inte att det fanns såna äckel i sverige, så nu kommer jag ha fobier för att de ska krypa in i mitt rum och äta upp mig typ hehe. Igår såg jag och Jessi en orm också. Jag försökte hålla i den men då högg den efter mig!!! Tror dock att det bara var en snok? Det var iallafall den andra ormen jag sett i täby i år, och har aldrig sett några här förut!
Har extrem kläd och matångest för tillfället. Vet inte vad jag vill ha alls av något av det. Men får väll på och i mig något tillslut..
Puss alla, försök att inte avlida av hettan

hälsningar från en ca 10 kg tyngre flicka

Woho, tillbaka i helsingfors och mormors syster nu, så har en liten stund med tillgång till dator. Klockan är nu tvålokal tid och det är stekhett. det har vart skönt att va borta, men ganska lagom nu, börjar lacka aningen när folk bara pratar finska. fattar om de säger 1, 2 eller 3 typ. Har ätit ungefär tre gånger så mycket som jag brukar, och vi har fått jordgubbar och glass VARJE DAG! Totalt älskar det!! Flyget går 18.55 så kommer till Arlanda ungefär 18.50!! Det är jättekul att  man kommer fram tidiagre än vad man åkte, men finland ligger ju en timme före och flygresan tar knappt så lång tid. Har saknat alla jättemycket men nu är jag snart hemma och kan leka!! PUSSS

Skulle ha tagit en större resväska

Kvällen var slapp och skön, kollade på Mamma mia och pratade lite. Jag mormor och mormors syster är vi. Mamma mia var inte riktigt så bra som jag hade trott, mina förväntningar hade lixom byggts upp så väldigt mycket av alla. Men den var ju inte dålig!
Idag ska vi typ åka till Borgå, där känner jag igen mig lite. Tror inte jag kommer ha så mycket tillgång till dator längre eftersom mormor och jag typ ska bo lite ensamma tror jag, fattar inte riktigt hehe. Men nu så ska jag göra mig i ordning  och föröka bestämma kläder.
PUSSS

Inte riktigt lika stekande hetta

Var inte så otroligt hemskt att flyga. Var så otroligt trött så sov nästan hela vägen till arlanda och hela flyget förutom starten, 5 min då jag drack te och landningen. Landningen är ju dock det värsta, mår så sjukt illa, speciellt på små äckliga finlandsplan (som förresten låter något enormt mycket, man kunde fan inte prata). Sen åkte vi hem till mormors syster och åt "lunch". Klockan var typ halv 5 och jag höll på att avlida av hunger ungefär. Satte mig i solen en stund, men är inte riktigt lika varmt här och solen gick i moln efter en halvtimma. Men klockan är ju faktiskt ändå ganska mycket, halv 7 redan!
Får se vad som händer senare, har en fet bok med mig och fick en till på flygplatsen. Alla får gärna spamma mig med sms, kan kanske svara lite när jag kommer hem på måndag sen.
PUSSS (extra puss på de som spammar!!)

Stekande hetta

har precis cyklat en snabis till täbban för att köpa min berlock som jag fick pengar till igår av min käre pojkvän eftersom ingen av os riktigt orkade dra oss in dit. Jag är glaaad! Och helt sjukt varm! Älskar när man kan ta cyklen och bara svänga ner till täbban lite snabbt, om jag hade behvöt ta bussen hade jag ju aldrig hunnit. Hoppas verkligen att det kommer vara nästan lika varmt i Finland. Vet dock att det är någon/några grader kallare där.. Dumma!
Men nu kommer mormor snart och jag måste städa upp lite så jag inte tror att någon har vart inne i mitt rum och rånat mig när jag kommer hem!
PUSSS Ses på måndag typ!

Vilken normal tonåring vaknar självmant såhär dags?

Släckte vid halv tre. Ovanligt sent faktiskt, men sånt hnder ibland. Vaknade vid 4 någonting och undrade om inte natten var slut. Och nu vid 8 vaknade jag igen, var typ helt svettig och kunde verkligen inte somna om. Vad är dethär för skit? Gav iallafall upp och gick och hämtade datorn och la mig i sängen igen. Är ju fan astrött. Men kan nog ta igen mig lite senare idag på flyget. Jag och min kära mormor ska nämligen till finland idag (har en massa tusentals släktingar där). Samma tid som förra året faktiskt. Det är helt sjukt hur snabbt det senatse året har gått!!
Igår var en ganska vanlig mysig ganska väl använd dag. Åkte in till stan, var lite med emil på eftermiddan och när jag hade kommit hem och packat så drog jag ut med Jennifer ett tag. Älskar att man kan vara ute i kjol och tjocktröja typ på kvällen och det är precis jättelagom varmt! Provad dock att sola lite på morgonen och efter knappt en timme hade jag fått väldigt nog, var något otroligt varmt!!
Men men ska typ kolla på en film nu tror jag, har en del på datorn som jag vill se men inte har kollat på. Vet inte hur mycket tillgång till datorer jag kommer ha i finland, men annars kommer jag hem på måndag.
PUSSSS


Sommarlov på RIKTIGT

Äntligen alltså! Mitt sommarlov började ointe förrän i lördagskväll när Jeni och jag drog till täbban och åt kladdkaka. Idag var vi inne i stan under gassande sol med bara shorts och linne och shoppade sönder som vanligt hihi! Jag köpte för lite mer än jag ahde råd med faktiskt, så får ta och bettala tillbaka både Jennifer och Pappa med sparpengar nu hehe!
Men köpte faktiskt 2 par skor som båda bara kostade 129 kr/st (de ena inklusiva nå gay sula), en bikiniunderdel och kjol och klänning som jag alla tre verkligen behöver och så köpte jag min avslutningspresent också! Det absolut bästa var att det var rea på Thomas Sabo (visste inte att det kunde vara det?), så det blev så billigt att jag kunde köpa 2 st berlocker! Blev en drake som jag velat ha jättelänge och ett dollartecken, drewl! Imorgon ska jag faktiskt få min berlock av Emil också som han har lovat mig i ett antal månader.
Kommer göra massa imorgon, försöker klämma in allt på en dag eftersom jag åker till Finland med mormor på onsdag! Känns så dumt nu när det precis har blivit sol och varmt men det får det lov att vara där också nu faktiskt!
Har nå enorma asonda skavsår på lilltårna och hälarna eftersom jag idag gått in 3 par nya skor (ett par som jag fick när jag och mormor var i stan för några veckor sen) varav ett par med feta klackar. Men bestämmer att de ska vara borta tills i morgon så jag kan flyga omkring som en normal männsika, sådeså. Fattar inte hur folk kan gå omkring en hel dag eller festa en hel kväll i helt sjuka klackar, får de inte skavsår eller blir tröta i fötterna?! Det märks iallafall inte.
Men nej nu ska jag ta och sova är suuupertrött, förlåt för ett långt, segt tråkigt inlägg.
PUSSS

Yeah, when I miss the buss I take the kangoroo to school

Det kom dumt regn från de dumma molnen, men nu är de borta! Var extremt trött ett tag men pigg igen nu och snart ska jag dra till Freja för filmkväll med the girls.
You just made my day mwahaa
PUSSS ha en trevlig kväll!


Do you have any pets in Australia..? Like a kanguru?

Igår var helt underbart kul!! Vi var hos kristine en stund men sen fick jag en sjuk adrenalinkick och Jennifer och jag kundde verkligen inte sitta kvar där, så vi cyklade med värsta energin till statoil för att köpa något gott och så att jag skulle få någon sorts middag. Så klockan 11 satt vi vid fontänen i täbban och hade precis ätit upp en hel jävla kladdkaka! AS gott! När vi satt där fick vi världens impuls att dra in till stan så vi ruschade hem och sprang till bussen. Kom in typ halv 1 och vandrade omkring på typ stadion och sen ner söderut med tunnelbanan, mot något som jag inte har en aning om vart det ligger!! Tror att klockan var typ 07 när vi bestämde oss för att börja dra oss hemåt, så vi sov typ på bussen och tunnelbanan och dcka någon timme i min säng sen. Var så himla fint väder hela naten och morgonen, men självklart så blev det äckligt grått och mulet typ 10 min efter att vi hade vaknat!!
Skulle vilja dra in till stan och göra något nu typ, men är faktiskt jävligt trött, typ uppe i 17e andningen nu eller så! Dessutom stänger säkert alla affärer snart. Men imorgon kanske? Någon som är på? 
Det var iallafall underbart att äntligen känna av lite sommarlov!
PUSSS på alla!

Klääääder

Haha jag har smink och snygga kläder på mig och är suuuperduuuperglad! Har gått i mjukisar, förstört hår, inga linser och noooo makeup de senaste dagarna eftersom jag har vart sjuk, men nu ska jag och Jeni till kristine (jeni var i bollnäs i tisdags) så jag har fått rusta upp mig själv, och vilken potential det fanns där bakom haha!
Aja, ha en trevlig lördagskväll alla!
PUSSS

Försök att lysa upp en grå dag


19 Juni vaddå?

Igårkväll blev jag väldigt orolig. Klockan var lite över tolv och Pappa hade ännu inte kommit hem, och han som alltid brukar vara i säng till 11, annars orkar han inte upp till jobbet! Så jag smsade honom, och när han var seg på att svara så tänkte jag precis ta upp telefonen och ringa. Då svarade han att det var ju midsommar imorgon, så det var inge jobb!
Vad fan är midsommar för högtid? Visst, ljusaste dagen och så, men här kommer ju inget att hända. Farmor kommer komma för att äta lunch och få lite sällskap, men det hade lika gärna kunnat vara som varje söndag hon gör det. Inget alls kommer hända mig idag, och alla utom jag har planer och gör speciella saker idag.. Bajs typ., Varför har inte jag någon riktig familj?
Har iallafall redan ätit frukost och duschat och nu sitter jag här och upptäckte precis att jag har ont i magen. Gjorde också den upptäckten i morse att jag starkt ogillar att duscha på morgonen. Mycket bättre att ställa sig och slappna av i duschen på kvällen efter en lång dag.
Menmen, får se vad som händer, är fortfarande lite sjuk, men ingen feber längre iaf. PUSSS


Onödig bild vad menar du? Här är min mobil iallfall, den är en stooor del av mitt liv hehe!

Blodsmak

Var ju helt sjuk idag, men så i morse ände jag mig mycket bättre. Efter en och en halv timme ute i regnet med Ed mår jag inte så bra längre. Ögonen svider och det känns som om jag aldrig kommer vakna igen om jag somnar, helt slutkörd! Men ska gå och göra te nu och så fortsätta kolla lite på tv, är på ganska bra humör ändå. PUSSS godnatt

18 Juni

Ska strax dra till mormor som ska skjutsa mig och ed till ännu en hundkurs! Men dethär är absolut sista. Självklart regnar det också, men har klätt på mig med både flis och pappas stora regnjacka denna gång, så borde gå ganska bra iaf.
Dagen har spenderats med Emil och lite framför datorn, men nu måste jag springa PUSSS

Bilder

Jaa, allt har fuckat aningens mycket, är nått med blogg.se, men här kommer lite bilder iallafall!


Jessi och jag - på Fårö och kollar Raukar


Jag är höög på COLA - regnig kareokekväll


Kareokekväll


Hemresa, en del av klassen
PUSSS på 9D <333


Kajen i visby, mästerfotografen Adrians verk och min jordnöt

fuuuck

Någonting fel och kan typ knappt redigera inlägg och inte alls lägga in bilder.. Lägger in gotlandsbilderna senare

17 Juni

hej.. Jag är sjuk.. Det suger.
Igår hann jag inte ens logga in på datorn, känns ganska bra. Va i stan, åkte direkt till emil, skyndade hem och åt, åkte på hundkurs (min hund är typ bäst i hela världen) och sen direkt till Kristine med lite folk eftersom hon flyttar till Norge i höst. Efter det var jag så himla trött (vi har börjat bete oss som gamla tanter och blir trötta vid 10tiden!?!) så gick hem till Emil som bor granne med henne och sov där. Och på morgonen var jag död. På något sätt kom jag ändå hem för behövde min frukost och sen har jag suttit i solen och läst och halvsovit ett tag, men sen kom en massa moln så nu tänker jag spela mina playstationspel som jag köpte för en evighet sen och ännu inte har spelat, hehe.
Idag kommer väll typ absolut ingentgin hända.
Puss.


Tyckte det började bli lite tomt på bilder så här är lite från Gotland :)


15 Juli, halva månaden har gått!

Så snart är det fan Juli! Det är så jag brukar hänga med i månaderna. Början av månaden och mitten av månaden, därför får jag hela tiden en chock när jag märker att nu är det "redan" mitten av månaden igen! Sitter nu och dricker te och laddar lite för en promenad med Frejs och Edsen. Det är fan inte soligt, någon gång ibland ser man solen skymta fram lite, men det regnar iallafall inte längre och det är ju faktiskt bra. Nu ska jag fixa håret så jag ser respektabel ut för resten av världen! PUSSS


fakking död

Har gått omkring som en zombie hela dan. Klarar inte av att inte ha något att göra och sånt skitväder. Hoppas på att någon bestämmer något åt mig snart..
Min bror köpte sims 3 idag, inte direkt.. superkul faktiskt.. Dålig grafik och inget jättenytt, bara en mindre uppgradering av 2 typ och menyer och saker är annorlunda så man blir förvirrad. Tappade helt enkelt tålamodet ganska väldigt snabbt!
Tittar på en film om en tjockis som försöker bli homecoming queen och väntar på att min far ska komma hem med choklad till mig. Har nu regnat oavbrutet i 2½ dygn! Fy fan, men imorgon skulle det bli sol!
PUSSS godnatt

14 Juni

regn regn regn... Har nu regnat oavbrutet i 2 hela dygn! Borde det inte ta slut snart? Jo imorgon skulle det bli stor sol faktiskt.
Ingen aning om vad jag ska göra idag.. Försöka kolla på desperata hemmafruar reprisen måste jag göra eftersom vi missade den i tisdags! Men annars inget. Man orkar lixom inte hitta på något när de e sånt skitväder ute? Skulle vilja dra in till stan eller så, men får se om någon kanske är på någon finare dag. Nog borde vi väll få lite sommarlovsväder snart? snälla!
Ska ladda upp lite mer bilder från klassresan på Facebook också..
PUSSS


jobbat på som fan!

Har nu laddat upp bilder på facebook från gotland den senaste.. timmarna typ? hehe. Men har tagit en stund och har laddat upp "några" från den första dagen. Det blev 118 bilder! Imorgon kan jag kanske ladda upp från dag 2 och 3 haha! Men det är verkligen jättekul att kolla på bilderna, man blir så glad för allt va så jävla bra där!! Samtidigt är det ju lite sorgligt.. Men men.
Nu borde jag gå och lägga mig. Är egentligen inte alls särskilt trött, men kan göra en kopp te och sätta mig i sängen och läsa lite tills jag däckar iallafall! Vill faktiskt inte totalt vrida på dygnet, bara lite granna.
PUSSS godnatt

Ett MYCKET mindre utplock av första dagens bilder


Claes, Kristin, Joss, Fredrik och Matte


Jessi Joss och Josse


Jeni, Fredrik (under vattnet) och Jag


Matte, Claes och Joss


Jennifer och Oliver


Kristine, Josse, Joss, Adrian å Jaag


Jeni och Adrian

Ett MYCKET mindre utplock av första dagens bilder

haha godmorgon typ

Jag tycker att klockan är typ 3, men det är den inte för den är typ 10 över 8 faktiskt! hehe. HAr duschat nu iallafall, underbart! Nu tänker jag gå och göra lite middag, en sallad faktiskt. Mina sallader är bäst ska ni veta!

Vad jag spammar inlägg idag då!
PUSSS


Linserna gjorde jätteont i morse så går omkring i glasögon nu! hah!

Sommarlov?

Ååh förbannade regn! Man märker ju faan inte att det är sommarlov alltså..
Idag har bara flugit förbi, är helt chockad! Men det kan ju bero på att Emil och jag vaknade vid typ 1 och degade fram till halv 3 typ hehe.
Vi var förresten och såg på film igår! Bloody Valentine hette den och var en skräckis i 3D. helt sjukt läskig! Handlade om nå psyko som gick omkring och dödade alla med en hacka och gruvdräkt för att hämnas av någon anledning. Lite suddigt var det och man blandade ihop personerna, men läskigt iallafall! Om man vill kunna sova den närmsta månaden ska man inte se på den hehe! Nejmen egentligen var den inge speciell (förutom 3D effekterna då) men det var en typ "klassisk" skräckis, med läskig musik och man tänkte hela tiden "nej nej nej, gå inte dit! Han är ju där!" och så, och man satt på helspänn och hoppade hela tiden och jag typ "kramade" sönder Emils arm så jag fick inte hålla i den längre! Askul! Älskar skräckisar där man verkligen blir rädd!
I början av filmen såg vi trailern på Drag me to hell också. Verkar helt fuckad, så nu vill vi se den också! hihi!

Fick förresten lite presenter igår på lunchen hos mormor, blev så himla glad eftersom jag inte hade väntat mig något och alla andra pratade om alla pengar de skulle få för varje mvg (fatta vad mycket pengar jag hade fått lixom..). Från mormor och morfar fick jag iallafall ett handgjort halsband och armand, som jag i början var lite tveksam till, men nu tycker jag att de är jättefina! Halsbandet kan man dock bara använda till "finare " tillfällen, men det är ju också bra! Armandet var i samma sort men kan använda det normalt ändå. Från pappa fick jag ett kort där det stod att jag ska få välja en valfri berlock till mitt Thomas Sabo arband! Tyckte det var jättegulligt av honom, min pappa är inte direkt en så.. Jag vet inte, familjeaktig pappa? Eller jo, han var det innan mamma och pappa skiljdes, men nu är vår familj helt konstig hehe!

Får en chock varje gång jag kollar på klockan... Men har iallafall städat klart nu! Det är superskönt! Har bara alla 1000 (ingen överdrift, det är typ 990 egentligen) foton från klassresan att ladda upp nu! Men kanske hoppar in i duschen först, mitt hår är sönderhårsprayat!
PUSSS


Min ros jag fick av en 6åring <3 fick inte tanten :'( tanten är bäst <3
ful bild men iaf


13 Juni

Shit vad dålig jag har blivit på att uppdatera då, men jag har varit så upptagen de senaste dagana!!
Kom hem sent från Gotland i tisdagds, på onsdagen var det skola, göra sig i ordning en massa, bal och sen va med massa folk till 2 typ, torsdagen var en helt värdelös lagdag på drottningholms slott (men ville ju inte missa sista dagen) och på kvällen var det hundkurs, gratta mormor och leka med Emil och fredag var det avslutning, lunch hos mormor och sen leka med Emil igen tills idag! Jösses alltså, men kul har det varit!

Känns helt sjukt att det är slut nu. Inget mer valatorp!? Fick knappt säga hejdå till klassen heller, alla bara rusade iväg.. Sen var det tänkt att man skulle träffas senare dock, men det började ju regna och har fortfarande inte slutat!!
Mina betyg blev helt ok, lite besviken för att jag "missade" 300 poängs strecket men det spelar ingen sötrre roll. Sänkte mig ett snäpp i de 3 ämnena jag hade förväntat mig i då jag knappt hade varit på 2 av ämnena (slöjd och hemkunskap, sänkte från MVG till VG och VG till G) och bara hade ett svagt MVG i Teknik förra året och inte gjort någonting i år. Så gick från 310 till 295.. 300 sträcket!!! så dumt hehe.. Men hade ett antal frånvarotimmar också.. 121 närmare bestämt! Haha!
Nej men nu är jag supertaggad inför hösten! Vette fan hur seg sommaren kommer bli, men ska till finland, ridläger och kommit in på militärgrejjen! Så lite iallafall.
Kommer sakna bästa klassen så otroligt mycket, glömmer er aldrig aldrig aldrig! Saknar er redan, eftersom jag vet att det lixom är...SLUT!? Kommer börja gråta när jag tänker på det om några veckor!
Nu ska jag städa lite, har fortfarande inte packat upp helt hehe.
PUSSS


9D <3333
(Joss bild)

Natti natt

Sjukt trött, men var ju tvungen att kolla datan lite innan jag stängde av! Balen var helt underbart rolig och efteråt drog i hem lite folk till mig. De drog för en liten stund sen, tack gud äntligen för jag behöver sova, däckade redan när de
var här hehe..
Godnatt alla Pusss

10 Juni

Idag har flugit fram! När som helst nu kommer Josefin och hämtar mig till balen!! Jag är så himla uppstylad, asgulligt!!
Skriver mer om klassresan och balen och allt som har hänt ikväll eller imorgon, hinner inte nu!! PUSSS

Ser helt gay ut, men är stressad! hihi

9 juni, lycklig!

Jag är så otroligt lycklig! Klasssesan har vart så jävla kul och har orkat vara glad hela tiden! Har vart lite kallt men soligt de första dagarna. Igår regnade det dock tyvärr, men det brydde jag mig inte alls om och gick till ica- 20 min bort, i shorts Hihi! Sitter just nu inne på mc donalds i visby som tydligen hade gratis internet! Båten går typ om några timmar och kommer hem vid kanske 11 ikväll. Då måste nån duscha och massa, jobbigt! Men imorgon är det bal! Taggad? Saknar min älskling massa! Älskar min klass en massa puss!

5 Juni

Gud vad jag har vart dålig på att uppdatera, men har verkligen inte orkat! Både igår och idag har jag på så himla dåligt humör när jag vaknade, fattar inte varför.. Igår stannade jag hemma men så kom Emil ganska snart och vi tittade på film och myste. Sen hundkurs- än en gång i regnet, hm!! inte trevligt! IDag var jag i skolan iallafall, fick reda på lite bra betyg och så gick jag på sista pianolektionen någonsin!! Helt sjukt, gått till den mannen varje fredag i skolan sen 3an, det är 7 hela år och kommer nu aldrig träffa honom igen! Men vad jag är bra nu, hehe!
Mormor hämtade mig efter skolan och vi åkte in till stan och köpte lite trevliga saker hihi! Blev ett par shorts som jag kollat på tidigare men som var lite för dyra, ett par jättesöta örhängen, ett par impulsiva helt okej sandaler och ett matchande underklädesset! Det var värsta märket och skitdyrt och jag känner mig så himla borskämd men behövde verkligen en axelbandslös bh till balklänningen! Jag har väldens bästa mormor hah!
Tog en långprommis med Freja och Ed på kvällen och sen kom min kära pojkvän en stund. Nu sitter han och är hög och vill inte gå och jag måste verkligen gå och lägga mig, eftersom vi ska på klassresa till Gotland imorgon!! Kommer bli så himla kul, hoppas bara det blir bra väder.. Så nu kommer det inte bli något inlägg förrän på tisdag kväll, om jag inte får jättemycket tid på morgonen innan vi åker, vilket jag starkt tivlar på eftersom vi ska åka 20 över 7! Så ha en bra helg Puss alla!


Tack gud för brandvarnare

Juste, jag glömde minsann (och sen orkade jag inte) att berätta om min lilla incident tidigare idag! Det var så att jag hade en sån rolig idé att jag ville baka bröd! Nu är det så att nästan alla gånger jag ska jäsa något, så är min deg för kall och jäser helt enkelt inte. Detta kan man lösa genom att ställa degen på något varmt ställe har jag märkt. Idag var det inte så varmt någonstan alls, så då fick jag den smarta idén att jag skulle sätta på en av spisplattorna och ställa bunken med handuken över på plattan bredvid så kanske lite värme skulle magiskt sväva in mot degen. Så ställde bunken, satte på spisplattan och gick ut till vardagsrummet och satte mig framför tv'n. Efter en liten stund börjar något tjuta- brandvarnaren. Men tänkte jag, det måste ju bara a nå fel på brandvarnaren, jag har ju inget som kan börja brinna här inne?. Så jag skyndar ut i köket för att hämta en tidning att vifta eller en stol att ta ned den med eftersom den är öronbedövande och skrämmer min hund, och då ser jag, det brinner för fullt på spisen!! Tydligen hade jag satt på fel platta, nämligen den som bunken stod på, hade högsta värmen och handduken låg halvt på plattan. Woops... Fick fet panik men handlade ändå ganska dukigt tycker jag. Försökte kväva elden genom att slå på den med andra änden av handduken, men ville ju inte riktigt bränna mig så sprang ut och la den på den regniga altanen och sen viftade jag lite framför brandvarnaren för att få tyst på den. Dock börjar den tjuta ungefär 10 sekunder senare, och då ser jag att handduken minsann har tagit fyr igen ute på verandan, så springer in och hämtar en kanna vatten och häller över. Sen ville inte någon av de två-tre brandarnarna som gick igång i en vacker kör slute pipa på något som jag antar var en knapp minut men som kändes som en kvart. Japp, så var det med det, men brödet blev jättegott!
Hehe! Här är handduken!

3 Juni

Här sitter jag på min feta rumpa och har bestämt mig för att sluta träna så jävla mycket. Har just missat sista simningen och dessutom en åktur med tjejerna eftersom jag hade tänkt gå på simningen och då inte hade hunnit. Är bara så jävla pressad när jag måste träna, att det inte är kul.
Klarade inte av skolan idag heller. Shiet.. Får se va resten av dagen bjuder på, nu tänker jag dricka saft, pusss

onödigt..

Ingen större lust att skriva om min dag direkt. Orkade aldrig dra mig iväg till skolan, men hann iallafall in till stan, kanske något åstakommet, och köpte skorna till balen på vägen hem! Älskar dem.
Eftersom pappa skulle komma sent så blev det ingen hundkurs och det halvregnade ju typ också så sket i hundkursen. Emil åkte precis, borde gå och lägga mig. Blää.
Lyckades btw locka håret med plattången idag! Inte så välgjort, för hade lite bråttom och det var svårt på sig själv också, men med lite hjälp så kommer det nog funka!
Ska se om jag kommer i säng nu snart.. Pusss

2 Juni

Usch så trött.. Kände att jag skulle missa bussen till hemkunskapen, så bestämde mig för att ta nästa.. Om jag inte somnar här framför datorn förståss! Det är himla bajsigt väder ute och ska fortsätta va de under veckan, bara de inte i blir dåligt hela tiden på gotland! Ser fram emot att köpa skorna senare idag iallafall, andledningen till att jag orkar kämpa mig igenom dagen hehe! Puss, nu ska jag sätta igång diskmaskinen och sen gå till bussen!

Trött och ont i magen..

Skönt var det att komma iväg till skolan lite iallafall och gjorde faktiskt engelskaprovet.
Efter skolan cyklade jag och Jessi till täbban för att kolla lite bal och sommarsaker. Vill så gärna ha en klänning, men det är ju så inte jag, kan inte se mig i det verkligen! Det var väldigt urpolockat tyvärr, men hittade ändå ett färgat linne, ett par shorts, en bikini som jag har suktat efter ganska så länge och ett par skor till balen!! Eller, de hade inte skorna inne, men imorgon när jag ska till stan så åker jag förbi mörby centrum där de har lagt undan skorna i min storlek åt mig! Är så himla glad! Sen kommer jag inte bara kunna ha dem till balen, utan kanske kunna använda dem som sandaler också! Åååh så glad hihi!
Nu är jag jättejättetrött, och har haft ont i magen sen klockan 2, inte ett dugg kul.. Skippar boxningen, senast jag tränade var förra måndagen.. Ååh vad jag slarvar oc slöar, så jävla dumt av mig.. Och FAN kom jag just på , åker ju till gotland på lördag och kommer hem på tisdag och sen är det bal på onsdag så kommer missa 5 träningar (2 på onsdan).. Måste verkligen gå på nu på onsdag..
Aja, nu kommer Emil snart och han ska visa mig några scrubsavsnitt och sen ska vi kolla på boston teaparty!
PUSSS

1 JUNI

SOL och VÄRME! men typ sista dagen, ska typ regna imorgon.. Hade tänkt att vara duktig och göra lite saker i skolan idag, men pappa hade köpt fel och äcklig musli så typ hela min dag förstördes..
Igår var det ett massiv strömavbrott, hela täby och vallentuna hade ingen el!! Var asläskigt, men som tur var var emil där då det hände och sen när han drog använde jag datorn som lampa en stund, innan jag somnade redan vid klockan 12! Missade dock American inventor och kan ha vart finalen igår.. Strömmen kom tillbaka vid 2 tiden men då sov jag ordentligt.
Nu är klockan 11 och jag har fått på mig kläder så ska ner till skolan. I eftermiddag ska jag och Jessi till täbban, tur var att jag fick pengar idag! Pusss

31 Maj -Utnyttjat dagen till fullo!

Igår var superkul, vi satt på ängsan och lekte med lite bollar och Robert spelade helt underbart på gitarr och vi hade allmänt superhärligt! Efter ett tag gick vi dock in till en pojke vid namn David som var med för han bodde precis bredvid och det började bli riktigt kallt. De andra störde sig dock mest på myggen tror jag, men jag är typ immun mot dem? Lite sorgligt faktiskt, kul med något ibland iallafall, så man får känna sommaren!? Sen bestämde sig folk att dra vidare hem till Philip i hägernäs, men det ville inte Emil, så vi åkte hem till honom och jag däckade ganska snabbt. Kanske tur att jag åkte med honom, de andra kom inte hem förrän halv 4 och gick typ i 2 timmar?!
Vaknade iallafal i lagom tid och lämnade min morgontrötta pojkvän i sängen för att gå hem och utnyttja solen! Efter en stund nappade också Jessi och Jennifer på mitt förslag att dra till ängsan och bada. Det var så himla skönt och vi badade faktiskt lite! Jag ba dök i andra gången vi gick ned till vattnet hihi. Nu har jag bränt mig lite på ryggen men det gör ingenting alls, för jag är brun som en liten blatte överallt!!! värsta megabikiniranden från underdelen på framsidan, sån otrolig skillnad och jag är så glad!
När vi kom hem satte jag mig på rummet en stund och chillade för det var det faktiskt okej att göra efter en så bra utnyttjad dag, men så ringde Jeni och sa att Joss hade uppvisning på teatern om en kvart, så de va bara att slänga på sig en tröja och bättra på sminket och flygande cykla ned till tibble. Lång var den, en och en halv timme och jag satt på en jättehård kant mellan två stolar, men Joss var bra!!
Nu är jag hemma, klockan är typ nio och sitter med både dörr och fönster öppet med shorts, älskar sommaren! Snart kommer Emil lite också, och imorgon är det skola.. Sista skolveckan!!!
PUSSS

Robert och Jessi

Josse

David med amerikanska fotbollen i luften-helt omöjlig att kasta

Carl-Magnus på munspel och Robert gitarr

Jag tar ett D!

Jag och äslkipälsk

Philip och CarlMagnus med David i bakgrunden
Min kamera var älskad som vanligt haha


RSS 2.0